lørdag 20. oktober 2012

TV aksjon??

Akkurat nå lurer jeg på en ting. Hvorfor skal vi ha en tv aksjon for at amnesty skal jobbe for homofile? For at gutter og menn skal få fly rundt med knekk i håndleddet, stivpynta? For at jenter og damer skal tråkke rundt som sånn to tonns dieseldrevne, i feltstøvler og flanelskjorte? Holde hender med noen som ser ut akkurat som dem selv? Kanskje de til og med nusser så jeg må se det!

Fra der jeg sitter er det en absurd greie å vie en hel tv aksjon til! For meg er det helt innlysende at en slik aksjon skulle være fullstendig unødvendig! I mitt hode er det å være homofil fullkomment naturlig. Nå har ikke jeg levd i mer en 41 år(jo litt da), men jeg har aldri opplevd å bli antastet av en mann. Ergo er det ingen homofile menn som har vært rundt meg som har vært plagsomme for meg. Det KAN være for at jeg er alt for lite atraktiv, ELLER så kan det være for at homofile også er helt vanlige mennesker, med normal folkeskikk og sosiale antenner som virker?

Det forundrer meg derfor at noen skal føle seg truet av andre sin seksuelle legning. Så vidt jeg har klart å bringe på det rene, er det ikke smittsomt. Her snakker jeg av egen erfaring. Jeg har nemlig klemt opptil flere homofile! Og dessuten syntes jeg nabojenta var ganske søt da jeg var liten, og likte godt å leke kyss, klapp og klem. Forresten kan det hende det er hun som har smittet meg! Jeg har alltid vært veldig glad i damer! Nå har det vært bare en dame, riktignok, de siste 21 åra, men det er nå trivelig å titte.

Den eneste naturlige forklaringen jeg kan se er at de som føler seg truet, eller hva det nå er, må være veldig usikre på seg selv? Kanskje neste års tv aksjon skal gå til arbeid for disse? "TV aksjon for Norsk Førstehjelps arbeid for usikre mennesker over hele verden"?

God helg :)2 kommentarer: